Takács Krisztina masszőr +36-30-442-7613

Vélemények

“A meditatív zene, az illóolaj és a masszázs következtében mindig elalszom egy-egy félórás szeánsz alatt. Ez egy fárasztó, rohanós nap után nagyon jól esik. Az pedig, hogy néha egy megfázásom gyógyulását is felgyorsítja, csak hab a tortán.” Peti (31)

“Petrához mindig olyan, mint egy oázisba belépni. Egy hosszú, stresszes nap után az ember csak magára és az ottlétre tud koncentrálni. Petra nagyon szakszerűen és ügyesen csinálja a talpmasszázst. Mindig megkínál vízzel, és nyugodt hangulatot teremt a masszázs körül. Mindenkinek ajánlom!” Benji

 

1 Comment
  1. Már két éve járok Petrához, hetente egy alkalommal. Ez a nap számomra mindig a hét csúcspontja! Nem csak testi, hanem lelki feltöltődést is kapok tőle! Szeretem, hogy igényes és mindennek megadja a módját. Maximálisan figyel a vendégre. Míg én azt mondom: “Szeretnék egy talpmasszázst”, ő már azt is tudja, hogy az adott fizikai és lelki állapotomnak megfelelően, hogyan végezze az aznapi kezelést. Ezért soha sem rutinból masszíroz, hanem érzést is visz bele. Ettől különleges, ettől más, mint a legtöbb masszőr. És ezért nem járok senki máshoz, már két éve. Mindenkinek ajánlom Petrát!

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Elérhetőség

Takács Krisztina
telefon: 36 30 442 76 13
e-mail: takcs.krisztina@gmail.com