Takács Krisztina masszőr +36-30-442-7613

Talpmasszázs

Talpmasszázs

talpmasszazsA talpmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében. Nagyon sok történelmi feljegyzés és ősi emlék bizonyítja, hogy több ezer éve ismerik az emberek a talpmasszázs jótékony hatásait, és számos kultúra élt ezzel a gyógymóddal. A kínai gyógyászat ma is hatékonyan alkalmazza. A frissítő talpmasszázs a reflex masszázson alapszik. Itt azonban nem időzünk hosszú ideig egy-egy reflexzónán, hanem általánosan átmasszírozzuk a talp és a lábfej teljes területét. Cél, hogy a nyirok- és vérkeringés serkentésével segítsük az anyagcsere folyamatok zavartalan működését, megakadályozzuk a salakanyagok lerakódását, illetve az igénybevett lábfej és a talp izmait ellazítsuk.

A talp masszázsával hatást lehet gyakorolni a belső szervekre, a nyirok- és vérkeringésre, a központi idegrendszerre. A frissítő talpmasszázs egészségmegőrző és állapotfenntartó funkciója azok számára nyújthat segítséget, akik jelenleg megfelelő egészségnek örvendenek.

Milyen hatásai vannak?

 • erősíti az immunrendszert
  • nyugtatja az idegrendszert
  • fájdalomcsillapító hatású
  • kiegyensúlyozza az energiaáramlást
  • fokozza az anyagcserét, így segíti a szervezet méregtelenítését
  • serkenti a vérkeringést
 • helyreállítja a testi-lelki egyensúlyt
  • feszültségoldó és stressz oldó hatású

Milyen gyakorisággal javasolt?

Rendszeres talpmasszázs segítségével beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, melynek hatására a szervezet képes visszaállni a helyes működésre. Heti egy-két alkalom elegendő jó közérzetünk és egészségünk megőrzése érdekében. Természetesen, ha valaki ennél többször szeretne talpmasszázsban részesülni, az sem baj. De két kezelés között minimum két nap szünetet érdemes tartani, hogy a felszabadított salakanyagoknak legyen idejük kiürülni a szervezetből.

A talp a legnagyobb igénybevételnek kitett testrészünk, megérdemli hát, hogy megfelelő figyelmet szenteljünk neki és rendszeresen foglalkozzunk vele. A frissítő talpmasszázs az általános jó egészségi állapot megtartását és a közérzet javítását szolgálja.

Facebook

Elérhetőség

Takács Krisztina
telefon: 36 30 442 76 13
e-mail: takcs.krisztina@gmail.com