Takács Krisztina masszőr +36-30-442-7613

Személyiség elemzés, sorselemzés

Személyiség elemzés, sorselemzés

„Semmit nem lehet megtanítani egy embernek. Csak segíteni benne, hogy rátaláljon önmagán belül.” (Galileo Galilei)

Mindenki tudja, érzi és tapasztalja, hogy széllel szemben nem megy a haladás, de legalábbis küzdelmes. Önmagunk alaposabb megismerése hozzásegít ahhoz, hogy életünket boldogabban, harmonikusabban, teljesebben tudjuk megélni.  Ehhez számos lehetőség adódik, kezdve az önismereti tréningek sorával. Emellett rendelkezésünkre áll két olyan módszer, melyek kiindulópontot jelenthetnek az úton való elinduláshoz. A két módszer a Kronobiológia és a Numerológia. Mindkettő segítségével közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, válaszokat kaphatunk viselkedésünk miértjeire, valamint a környezetünkből érkező különböző hatásokra adott reakcióinkra, válaszainkra.

A numerológia több ezer éves tapasztalati tudomány, mely a születés számaiból és a név/szó betűinek számértékéből következtet. A számok szimbólum rendszerében benne van sorsunk, személyiségünk, jellemünk. A számításokból kapott eredményekre támaszkodva könnyebben kerülhetünk összhangba önnön magunkkal, a környezetünkkel és a világgal.

A kronobiológia kidolgozói szerint a születési dátumból megállapítható, hogy milyen, egész életünkre kiható, tulajdonságokkal ruházott fel minket az Univerzum. Hasznos számunkra, ha megtudjuk, miben rejlik erősségünk és hol szorulunk segítségre. Az számításokból kapott eredményekre támaszkodva könnyebben kerülhetünk összhangba önnön magunkkal, a környezetünkkel és a világgal.

Facebook

Elérhetőség

Takács Krisztina
telefon: 36 30 442 76 13
e-mail: takcs.krisztina@gmail.com