Takács Krisztina masszőr +36-30-442-7613

Só masszázs

A sómasszázs során használt tiszta só a Himalája só több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz eredeti formájában. Az “élet sója”-ként emlegetik. Kézzel bányásszák, majd napon szárítják és szintén kézzel válogatják, aprítják. 26%-os oldatát alkalmazhatjuk párologtatásra, inhalálásra, ivókúrára, gargalizálásra, száj- és fogápolásra. Külsőleg, belsőleg egyaránt nagyon hasznos a szervezet számára.
A Himalája só felhasználása a masszázs-szolgáltatások között egyre elterjedtebb, közkedveltebb. A masszázst a has és a mellkas kivételével, teljes testen végezzük a só és az olaj keverékével. A frissítő, lazító masszázs elemeit alkalmazzuk, nincs erőteljes mozdulat. Hidratáló, vitalizáló, méregtelenítő masszázs. Kiegészítő kezelésként ajánlott. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedésgátló hatású, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében. A bőr megújulása, felszívó képessége javulása elősegíti a bevitt anyagok bejutását, felszívódását, hatékonyságát, a bőr vérellátását is jelentősen növeli, így az oxigénfelvevő képessége is nő a sejteknek.
A kezeléssel tehát nemcsak a felső, elhalt hámsejteket távolítjuk el, hanem a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítjük, miközben a só magas nyomelem- és ásványi anyag tartalma is felszívódik.
Befejező aktusa a meleg, vizes kendővel való áttörlés. Utána egy-két óráig nem ajánlott fürödni vagy zuhanyozni, hiszen a kendővel csak a felesleges olajos sót törlik le a bőrfelszínről, a többit hagyják felszívódni.
Kevesen tudják, hogy a Himalája-só terápiáknál is nagyon jól alkalmazhatóak: allergia, zsíros bőr, torokfájás, emésztési gondok.

Facebook

Elérhetőség

Takács Krisztina
telefon: 36 30 442 76 13
e-mail: takcs.krisztina@gmail.com