Takács Krisztina masszőr +36-30-442-7613

Méz masszázs

A méz szervezetre gyakorolt jótékony hatását nemcsak belsőleg alkalmazzák, hanem magas vitamin, ásványi anyag és enzimtartalma miatt a bőr és a test szépítésére is előszeretettel használják. A mézet ősidők óta használják. Egyiptomban már a fáraók idején fontos szépészeti kellék volt a méz.
Habár masszázsnak nevezzük, tulajdonképpen nem masszázs. A bőr kötőszövetének az átmozgatását a méregtelenítést az izmok lazítását egyaránt érinti ez a kezelés, közben a szervezet számára fontos anyagokat juttat be a szövetekbe. A kezelésnél a páciens hátára folyatják az átmelegített mézet, amit azután egyenletesen eloszlatnak. A masszőr rányomkodja a tenyerét, majd felemeli és a méz ragadós hatásának köszönhetően a bőr felső rétege is felemelkedik vele együtt. Ezáltal az apró hajszálerek és a pórusok kitágulnak, ami nemcsak a vérkeringést fokozza, de serkenti a salakanyag távozását a szervezetből. Miközben a vákuumhatás magába szívja a távozó méreganyagot, a méz mélyen a bőr alá hatolva a szövetekbe juttatja a szervezet számára oly fontos hatóanyagait, a vitaminokat, enzimeket és a mézben lévő több mint harmincféle ásványi anyagot. Ennek köszönhetően a bőr látványosan kisimul és selymesen puhává válik.
A szépségért sok mindent megteszünk, de a mézes masszázsnak nem csak ebben mutatkozik meg áldásos hatása. A salaktalanító tulajdonsága az egész szervezetre kihat, így például az immunrendszert is erősíti, nagyon jó gyulladáscsökkentő és izomlazító. Ezért a szakemberek kiegészítő gyógymódként ajánlják reumásoknak, a számítógép mellett dolgozóknak izomlazítóként.

Facebook

Elérhetőség

Takács Krisztina
telefon: 36 30 442 76 13
e-mail: takcs.krisztina@gmail.com