Takács Krisztina masszőr +36-30-442-7613

Masszázs + köpöly kezelés

Komplex cellulit elleni masszázskezelés köpölyözéssel, testtekercseléssel
 
A kezelés menete. :
1. Himalája sómasszázs
A masszázs során az elhalt hámsejteket ledörzsölik a a sószemcsék, így nő a felszívó képessége a bőrnek. Vérbő és a bőr oxigén felvevő képessége sokkal jobb lesz. Magas ásványi anyag tartalma miatt a bőrön át felszívódó anyagok segítik a bőrt a megújulásban. Olívaolajjal elegyítve a bőr sokkal, rugalmasabb, frissebb, fiatalabb lesz. Allergiamentes, adalékanyag nélküli.
2. Erős paprika krémes kezelés + köpölyözés
Kapszaicin érzékenyeken tilos alkalmazni, mert nagyon erős allergén hatása van. A paprika kivonat segít a kötőszövetekben lerakódott zsír oldásában Az erős vérbőség miatt, így segíti a fogyást. Rendszeres, akár heti két alkalommal történő használatával újra építi az elfáradt, elöregedett bőrt, kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert, így méregtelenítő hatása is kiváló. A paprika olajat azokon a területeken használhatjuk, ahonnan a legnehezebben tudunk fogyni. Ilyen a popsi, comb, has és felkar. Ezeket a testrészeket olyan erővel kell masszírozni vagy köpölyözni, hogy gyakori utána az izomláz, mintha részt vettünk volna egy kemény edzésen.
A masszázst hatékonyabbá tehetjük, ha kezelés közben köpölyözést alkalmazunk. Akár üveg akár műanyag köpöly használható. A vákumos szívóhatásnak köszönhetően a test távolabbi pontjaiból is a kezelés területeire áramlik a vér így mélyebb hatás érhető el , mint kézi masszázzsal.
Nem csak a zsírt égeti!
A paprika gazdag C-vitaminban és A.pro vitaminban. Keringés serkentő, baktériumölő, valamint izzasztó hatása is ismert. A csilipaprikát az immunrendszer erősítésére is használhatjuk. A pszichológusok szerint az erős paprika csípős ízének hatására az agyban endorfin szabadul fel. Többek között ez a hormon is felelős a boldogságérzetért, és a fájdalomérzet csillapodásában is szerepet játszik.
Ellenjavallatok:
Megegyeznek a masszázs általános ellenjavallataival, továbbá a terhesség és a szoptatás ideje alatt nem szabad alkalmazni. Kapszaicin érzékenyeknél TILOS használni! A csilipaprika hatása rendkívül erős, ezért óvatosan kell vele bánni. Ha túl sokat használunk belőle, akkor bőrirritációt okozhat. Használjunk vékony gumikesztyűt, így elkerülhetjük, hogy a szemünkbe, esetleg más érzékeny helyekre jusson a csípős növény kivonata.
3. Választható fahéj illóolajos kezelés is:
Serkenti a vérkeringést, a bőrbe masszírozva helyi vérbőséget okoz, emiatt az egyik legjobb narancsbőr ellenes szernek tartják. Olívaolajba csepegtetett fahéj illóolajjal történik a masszázs és a köpölyözés. Önmagában a fahéj illóolajat soha nem használjuk, csak bázisolajban vagy báziskrémben, mert annyira erős vérbőséget képes okozni, mintha megégne a bőr.
4. Tekercselés:
A tekercselés fokozza a bőrre felvitt és bemasszírozott, köpölyözött krémek, illóolajok felszívódását, hatékonyságát. A tekercselést 1-2 óránál tovább nem célszerű fent hagyni. Utána tusolni kell, vigyázva , hogy az olajok, krémek ne kerüljenek be a szembe.
Alakformáló masszázs utáni teendők:
– a kívánt hatás elérése érdekében masszázs után ajánlott 1,5 liter folyadék (lehetőleg szénsavmentes ásványvíz vagy tisztított víz fogyasztása) A méregtelenítés intenzív hatása miatt a vizelet besűrűsödik, így sok folyadékbevitel szükséges.
– amennyiben valaki alakformálás céllal veszi igénybe ezt a masszázst érdemes kúraszerűen igénybe vennie, sportolni mellette, valamint változtatni életmódján, táplálkozásán. Nem hoz igazi eredményt egyedül a masszázs!
A masszázs ellenjavallatai:
-Kapszaicin vagy fahéj olajra való érzékenység
– lázas állapot
– bőrfekélyek
– akut szívelégtelenség
– terhesség
– gümőkor
– daganatos megbetegedések
– vérzéses betegségek esetén
– menstruáció alatt

Facebook

Elérhetőség

Takács Krisztina
telefon: 36 30 442 76 13
e-mail: takcs.krisztina@gmail.com